EN


happy home Budapest - egyedülálló szálláhelyet biztosítünk Budapestre látogató vendégeink számára. Stúdió apartmanjaink központi elhelyezkedésűek, párok de akár 4 fő is kényelmesen is elfér 25- 30m2-en.

A galériás halószobarész 10m2 , ahol egy franciaágy található, a nappaliban pedig kihúzhatós kanapén kényelmesen elfér 2 fő. A lakás része továbbá a modern fürdőszoba és a teljesen felszerelt konyha!

Üdvözöljük a Happy Home-ban!

A képek megtekintéséhez kattintson ide 

​...és ez még nem minden! Hogy egy percig sem untakozzanak, a lakásokat felszereltük egy 80-as évekbeli flippergéppel, gitárral és egy szintetizátorral is. Az alapfelszereltségen túl ( törölköző, sampon, hajszárító) érkezéskor ingyenes minibar (bor,üdítőitalok, chips) fogadja a vendégeket, ezen kívül A Dolce Gusto kávéfőzőhöz ingyenesen adunk 16 kapszulát, de a teakedvelőkről sem feledkeztünk meg.

Internet nélkül sem maradnak a vendégeink, ugyanis az ingyenes WIFI hozzáférés mellett 3G internettel ellátott okostelefont, vagy hordozható hotspotot biztosítunk, így bármikor kapcsolatba tudna lépni velünk és a világgal:)

Végezetül síkképernyős TV-n tudják nézni a magyar és a külföldi csatornákat és bloototh-os hifi-n bármikor tudják játszani a kedvenc zenéjüket. Igény esetén reggeli vouchert, sofőr szolgálatot is tudunk biztosítani.


További információért tekintse meg az angol nyelvű oldalunkat, vagy a hivatalos online foglalási oldalunkat!